Hans Bezemer
Lammert van de Tongelaan 20
1251 NW Laren
035-5338559
06-51928750
Kvk-nummer 67240232
info@salesencoachen.nl

BTW NL166200335B02
Bank: NL07 INGB 0007 415 447

Acquisitie training

hansSales is een specialistisch beroep. Sales kent alle aspecten van het leven en 1001 factoren kunnen een rol spelen. Hoe kan een organisatie tot ‘fine-tuning’ komen, waarbij alle puzzelstukjes passen om de succes ‘rate’ aanzienlijk te verhogen? Die vraag kunt u samen met Hans Bezemer beantwoorden in zijn acquisitie training.Hans Bezemer onderzoek en bespreek uw issues en ‘lacks’, om tot een hogere sales productiviteit te komen en de winkansen te vergoten. Coaching in sales wordt erg onderschat, maar door middel van de juiste benadering in een acquisitietraining en zelfreflectie kan uw salesteam zich beter richten op waar sales voor uw organisatie echt om draait.

Sales en Coachen geeft persoonlijke coaching en training in acquisitie.

Training in acquisitie voor betere salesaanpak

Met persoonlijke coaching tijdens een acquisitie training door Sales en Coachen kunt u (met uw team) meer behalen. Hoe we dit aanpakken? Niet middels standaard sale trainingen. Tijdens de gemiddelde sales training komen er theorieën naar voren, waarbij u zich vervolgens afvraagt: hoe ga ik dit implementeren in de praktijk? Wat ga ik nu veranderen aan mijn salesaanpak? U krijgt een hoop sales theorieën op uw bordje en bepaalt vervolgens zelf maar waar u iets mee doet. Mijn manier van coachen is veel persoonlijker.

Iedere sales heeft zijn eigen persoonlijke kwaliteiten en aanpak. Iets veranderen aan uw aanpak vraagt om lef, oefening, eigen overtuiging en succes. Sales en Coachen helpt ICT-bedrijven in de Business to Business Markets beter en efficiënter te presteren in salesresultaten. Mijn stijl van trainen en coachen is mensen verbinden en bewustermaken van hun eigen kwaliteiten, hoger bewustzijn en persoonlijke effectiviteit in het bereiken van salesresultaat.

Iedere sales heeft zijn eigen persoonlijke kwaliteiten en aanpak. Iets veranderen in uw aanpak vraagt om lef, oefening, eigen overtuiging en succes.

Mijn acquisitietraining is maatwerk

Ik train en coach in overleg met management en deelnemer(s), op nader gespecificeerde onderdelen.Sales en Coachen traint met u voor het behalen van:

  • Betere sales
  • Meer winkansen
  • Nieuwe inzichten

Door hierop te focussen op een zeer persoonlijke manier met overlegstructuur biedt Hans Bezemer altijd trainingen op maat. Een voorbedachte training, coaching of sturing of proceswijziging/ aanpassing is een projectie van hoe het zou moeten. Hierdoor krijgt u een andere – of in de ogen van een trainingsbureau – een ideale werkwijze gepresenteerd. Echter, een acquisitie training moet persoonlijk, nuttig en passend zijn voor de organisatie, maar nog meer voor de persoon die deelneemt aan de training. Elk individu is anders en iedereen heeft een eigen salesstijl. En die eigen salesaanpak gaan we met coaching tijdens de acquisitietraining verder ontwikkelen en fine tunen. Ik geloof in het versterken van de zwakten van de bestaande kwaliteiten en procedures in uw onderneming. Sommige activiteiten gaan goed, andere activiteiten kunnen beter en scherper.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een persoonlijke acquisitie training van Sales en Coachen?Neem dan contact met mij op. Als u direct een gratis intake aanvraagt, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Als u meer informatie wilt of vragen heeft, stel dan gerust uw vraag. Ik help u graag verder. Door persoonlijke coaching en training op acquisitie kan er meer rendement worden behaald en ik zorg daar graag samen met u voor!

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.