Hans Bezemer
Lammert van de Tongelaan 20
1251 NW Laren
035-5338559
06-51928750
Kvk-nummer 67240232
info@salesencoachen.nl

BTW NL166200335B02
Bank: NL07 INGB 0007 415 447

Cursus verkooptechnieken

hansInvesteren in een cursus verkooptechnieken is pas zinvol als uw investering vele, vele malen wordt terugbetaald. Daarom is het belangrijk eerst belangeloos met elkaar te overleggen welk rendement behaald moet worden. Mijn naam is Hans Bezemer en als verkoopcoachricht ik mij aan in mijn verkooptechnieken cursus op wat er al is en vanaf daar gaan we verder bouwen. Zo voorkom ik dat we ons richten op verkooptechnieken en skills die niet voor u van toepassing zijn, wat vaak wel het geval bij de gemiddelde cursus verkooptechnieken.

Daarom kunt u bij mij eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen voor we aan de slag gaan met een op maat gemaakte verkooptechnieken cursus.

Mijn werkwijze

Na het vaststellen van de doelen, wordt een plan van aanpak voor de cursus verkooptechnieken opgesteld. Deze aanpak vindt plaats in fasen. Bij elke afgeronde fase wordt geëvalueerd met elkaar of doelen en het verwachte rendement zijn behaald en we besluiten of we met elkaar verder gaan met de volgende fase. Hiermee waarborgen we dat alles wat we behandelen in de cursus zinvol is.

De methodiek die ik hanteer is interactief, direct, co-creatief, no-nonsense, voorbereid, humorvol en resultaatgericht. Ik geloof in het versterken van de zwakten van de bestaande kwaliteiten en procedures in uw onderneming. Sommige activiteiten gaan goed, andere activiteiten kunnen beter en scherper. Ik vind het belangrijk dat er overeenstemming is met werknemers en management in de gestelde trainingsdoelen.De getrainde en gecoachte sales leert:

  • Nieuwe aangereikte persoonlijke en krachtige ‘skills’ op een plezierige manier te implementeren in het dagelijkse werk;
  • Persoonlijke kwaliteiten en USP’s in te zetten;
  • Van tekortkomingen, verbeterpunten te maken;
  • De ‘hitrate’ in salesresultaten te verhogen

De gemiddelde verkooptechnieken cursus bestaat vaak uit punten om verbeteringen te realiseren, maar Sales en Coachen gaat echt verder.

Waarom kiezen voor Sales en Coachen?

De gemiddelde verkooptechnieken cursus bestaat vaak uit punten om verbeteringen te realiseren, maar Sales en Coachen gaat echt verder. Een cursus verkooptechnieken van Sales en Coachen is veel meer gericht op coaching in plaats van op training. Het is echt persoonlijk en op maat gemaakt. Dit kan mede doordat ik geloof in goed inventariseren in hoe het er nu voor staat, kijken naar het huidige niveau van de sales en daarna terugkoppelen voor verbeteringen. Coaching op de persoon op individueel vlak is het meest effectief. Ik coach op organisatie niveau/bedrijfsniveau, teamniveau en persoonlijk niveau.

Ja, ik wil een gratis intake!

Heeft u interesse in een persoonlijke cursus verkooptechnieken van Sales en Coachen?Dan kunt u contact met mij opnemen. U kunt hier direct een gratis intake aanvragen en we gaan zo snel mogelijk aan de slag. Als u meer informatie wilt of met vragen zit, stel dan gerust uw vraag. Ik help u graag aan een antwoord. Door persoonlijke coaching in mijn verkooptechniekencursus kan er meer rendement worden behaald en ik zorg daar graag samen met u voor!

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.