Hans Bezemer
Lammert van de Tongelaan 20
1251 NW Laren
035-5338559
06-51928750
Kvk-nummer 67240232
info@salesencoachen.nl

BTW NL166200335B02
Bank: NL07 INGB 0007 415 447

Cursus verkooptrainingen

hans

Wilt u graag verbeterpunten aanbrengen binnen uw personeel, in uw organisatie, processen en cultuur om ervoor te zorgen dat uw salesproductiviteit verhoogd? Kies dan voor de cursus verkooptrainingen van Sales en Coachen! Tijdens de sales cursus worden nieuwe inzichten in uw organisatie gecreëerd en uw medewerkers voorzien vansales technieken op maat. Dit met als doel de sales productiviteit te verhogen. De cursus verkooptrainingen wordt geheel aangepast op uw organisatie. Zo kunnen zwaktes worden versterkt en blijven bestaande kwaliteiten bestaan. Wanneer u kiest voor de cursus verkooptrainingen van Sales en Coachen kunt u een excellente cursus verwachten met kwalitatieve sales technieken.

Cursus verkooptrainingen van Sales en Coachen

De sales cursus van Sales en Coachen wordt gegeven door Hans Bezemer. Met zijn stijl van trainen en coachen heeft hij als doel mensen verbinden en bewuster maken van hun eigen kwaliteiten, hoger bewustzijn en persoonlijke effectiviteit in het bereiken van sales resultaat. Met jarenlange ervaringen in het sales vak voor bedrijven als Alcatel, Canon Benelux B.V, KPN en Qwise (Onepoint) beschikt Hans Bezemer over de ervaring en expertise benodigd voor een kwalitatieve cursus sales. ‘Mijn motto is je eigen kwaliteiten verbinden met succesvolle sales ‘skills’. Omdat ik zelf mijn saleskwaliteiten in mijn salesloopbaan heb verbonden met alle theorie die je in trainingen en overdracht krijgt aangereikt. Mijn eigen succes en ‘best-practises’ gebruik ik in de begeleiding van Sales.’

Rendement cursus verkooptrainingen

De cursus verkooptrainingen wordt altijd gestart met een gratis intake. Tijdens deze intake nemen wij uw organisatie onder de loep om te bepalen wat uw hoogst haalbare rendement is. Uw personeel voorzien van de nieuwe sales technieken door middel van een cursus verkoopdalingen is een grote investering. Bepaling van het hoogst haalbare rendement is daarom ook erg belangrijk. Wanneer de doelen zijn vastgesteld, wordt er een plan van aanpak gemaakt. Het plan van aanpak bestaat uit diverse fases waardoor er voldoende ruimte voor evaluatie is. Na afloop van elke fase wordt er gekeken of de doelen zijn behaald en of er eventuele bijsturing noodzakelijk is.

Tijdens de cursus verkooptrainingen zorgen wij ervoor dat de getrainde en gecoachte sales leert;

  • Nieuwe aangereikte persoonlijke en krachtige ‘skills’ op een plezierige manier te implementeren in het dagelijkse werk;
  • Persoonlijke kwaliteiten en USP’s in te zetten;
  • Van tekortkomingen verbeterpunten maken
  • De ‘hitrate’ in salesresultaten te verhogen

Tijdens de sales cursus worden nieuwe inzichten in uw organisatie gecreëerd en uw medewerkers voorzien vansales technieken op maat.

Meer informatie cursus verkooptrainingen

Heeft u een vraag over de cursus verkooptrainingen? Stel deze dan gerust! Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wanneer u geïnteresseerd bent in de cursus verkooptrainingen kunt u zich inschrijven voor de gratis intake. Tijdens deze intake kijken wij samen met u naar de mogelijkheden op basis van uw wensen en eisen.

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.