Hans Bezemer

hansIk ben geboren in 1965 in Den Haag.

Mijn stijl van trainen en coachen is dat ik mensen wil verbinden en bewuster maken van hun eigen kwaliteiten, hoger bewustzijn en persoonlijke effectiviteit in het bereiken van sales resultaat.

In alles wat ik doe wil ik mensen positief raken. Ik ben een meester in het verbinden van succesvolle verkoop ‘skills’, welke passen en bruikbaar zijn om een individuele sales naar uiterste effectiviteit te loodsen.

Mijn motivatie en plezier in het verder ontwikkelen van uw business uit zich in het willen verbinden en faciliteren van mensen en doelen. Het herkennen van kwaliteiten en deze te regisseren in processen.

Mijn behoefte aan levenservaring en intensiteit hebben mij gevormd juist de mens centraal te zetten. De jarenlange scherpte in menselijke waarneming en emoties, verdieping en opleidingen geven mij constant de informatie om te herkennen, communicatie en houding te verbeteren.

Ik weet als geen ander dat target realisatie en doelen de drijfveren zijn in de markten waarin ik mij begeef en ben opgevoed. De menselijke verdieping en waarneming zijn echter altijd mijn drijfveren en succes geweest.

In mijn rondreis bij ICT-werkgevers heb ik geleerd wat succesvolle sales culturen zijn. Ik heb mij in mijn salesloopbaan steeds georiënteerd op ICT-bedrijven waar een salescultuur, een goede samenwerking en sociale cultuur, aanwezig was.

Ik behoorde altijd tot de top 2 in Sales resultaten bij mijn werkgevers. Deze ervaring en resultaten heb ik opgedaan bij Alcatel, Canon Benelux B.V, KPN en Qwise (Onepoint). Bij Detron en Sogeti heb ik cultuurervaringen opgedaan en ben ik reeds gestart met trainen en het vormgeven van Sales en Coachen. Trainen en coachen en mensen verder helpen zit in mijn bloed.

Door zowel voor naam bekenden ICT-bedrijven te hebben gewerkt en ook niet naam bekenden ICT-bedrijven, heb ik geleerd en ervaren dat met beiden, goede verkoopresultaten te behalen zijn. Naamsbekendheid niet uitmaakt, indien kwaliteit en commitment aanwezig zijn.

Mijn motto is je eigen kwaliteiten verbinden met succesvolle sales ‘skills’. Omdat ik zelf mijn saleskwaliteiten in mijn salesloopbaan heb verbonden met alle theorie die je in trainingen en overdracht krijgt aangereikt. Mijn eigen succes en ‘best-practises’ gebruik ik in de begeleiding van Sales.

Opleidingen

HEAO Commercieel-Economischhttp://www.fontys.nl
Strategische accountmanagement opleidingenKPN-Canon Beneleux-Solipsis-Qwise-Conclusion-Sogeti
Reis van de Manhttp://www.peterhoutman.nl/
Mannen in het Wildhttp://www.peterhoutman.nl/
Sales Leadershiphttp://www.isam.nl/opleidingen/sales-leadership/informatie/
Gediplomeerd Trainer bij ‘De Baak’http://www.debaak.nl
Meditatie trainingenhttps://www.rigpa.nl/

In mijn vrije tijd hockey en tennis ik graag. In sport zie ik heel veel karakters. Ik zie individualisme, mensen met spelinzicht, leiderschap en sociaal gedrag en die verschillende kwaliteiten moet je met elkaar kunnen bespreken en verbinden om tot een hoger rendement te komen.

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.