Hans Bezemer
Lammert van de Tongelaan 20
1251 NW Laren
035-5338559
06-51928750
Kvk-nummer 67240232
info@salesencoachen.nl

BTW NL166200335B02
Bank: NL07 INGB 0007 415 447

Persoonlijke sales trainer

hansSales mensen worden getraind om ze scherp te houden en om de salesresultaten te verhogen. Altijd met als oogpunt verbeteringen te realiseren. Maar is het u ook opgevallen dat de gemiddelde verkooptraining die u heeft bijgewoond een enorme overload aan verkooptechnieken bevat die u zichzelf eigen kunt maken of niet? En dat u dit meestal toch niet doet, omdat u uw eigen sales aanpak al ontwikkelt heeft? Met als gevolg dat de dure salestraining van de desbetreffende sales trainer niet bepaald zijn vruchten afwerpt. Dan is het tijd om te kiezen voor een sales training met coachen op de persoon. Dit betekent persoonlijke coaching in verkoop door een ervaren verkooptrainer.

Er wordt echt gekeken naar uw mogelijkheden in plaats van in zijn algemeenheid. Daar leert u pas iets van!

Over Sales en Coachen

Hans Bezemer heeft zelf veel ervaring met sales trainingenen het viel hem op dat je steeds nieuwe inzichten aangereikt krijgt, maar dat u zelf moet bepalen of die relevant voor u zijn en welke theorieën u gaat implementeren. De meeste sales trainers geven u dus een vrij algemene sales training. Sales en Coachen pakt dit heel anders aan.

Voor de beste resultaten moet je de mens centraal stellen. Mijn stijl van trainen en coachen is dat ik mensen wil verbinden en bewuster wil maken van hun eigen kwaliteiten, hoger bewustzijn en persoonlijke effectiviteit in het bereiken van sales resultaat.Ik ben een meester in het verbinden van succesvolle verkoop ‘skills’, welke passen en bruikbaar zijn om een individuele sales naar uiterste effectiviteit te loodsen.Mijn motivatie en plezier in het verder ontwikkelen van uw business, uit zich in het willen verbinden en faciliteren van mensen en doelen. Het herkennen van kwaliteiten en deze te regisseren in processen.

Mijn motto is je eigen kwaliteiten verbinden met succesvolle sales ‘skills’. Omdat ik zelf mijn saleskwaliteiten in mijn salesloopbaan heb verbonden met alle theorie die je in trainingen en overdracht krijgt aangereikt. Als sales trainer gebruik ik mijn eigen succes en ‘best-practises’ in de begeleiding van sales.

Als sales trainer gebruik ik mijn eigen succes en ‘best-practises’ in de begeleiding van sales.

Verkooptrainer met maatwerk

Ik lever altijd maatwerk. Een mooi kostuum is ook maatwerk en dat zie je. Bij Sales en Coachen draait alles om maatwerk en een persoonlijke aanpak met als resultaat een gesprek dat echt relevant is en uiteindelijk wat oplevert. Als verkooptrainer sta ik niet achter voorbedachte training, coaching of sturing of een proceswijziging/aanpassing. Dit zijn projecties van hoe het zou moeten zijn in de ogen een trainingsbureau. Maar iedere organisatie, en helemaal iedere individu, is anders en verdient een persoonlijke en gerichte aanpak. Middels coaching direct op de man af bereik ik samen met u de doelen die u voor ogen heeft. Dit doen we door samen stil te staan bij de eigen persoonlijke ontwikkeling. Door te spiegelen komen we verder.

Ik geloof in het versterken van de zwakten van de bestaande kwaliteiten en procedures in uw onderneming. Sommige activiteiten gaan goed, andere activiteiten kunnen beter en scherper. Ik vind het belangrijk dat er overeenstemming is met werknemers en management in de gestelde trainingsdoelen.Ik waak ervoor dat het een korte energie ‘boost’ teweegbrengt en richt mij daarom op beklijving van vooraf gestelde trainingsdoelen.

Vraag hier om een gratis intake

Ik stel graag samen met u vragen over uw organisatie om na te gaan waar ruimte voor verbetering is op organisatie niveau en op persoonlijk vlak. Door als verkooptrainer op een persoonlijke manier te coachen in plaats van te trainen, komt u pas echt verder. Heeft u interesse in persoonlijke coaching om de sales te verbeteren? Dan kunt u hier een gratis intake aanvragen. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen. U kunt mij telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen.

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.