Hans Bezemer
Lammert van de Tongelaan 20
1251 NW Laren
035-5338559
06-51928750
Kvk-nummer 67240232
info@salesencoachen.nl

BTW NL166200335B02
Bank: NL07 INGB 0007 415 447

Persoonlijke verkoopcoach

hansBent u voor uzelf of voor uw verkoopteam op zoek naar een verkoopcoach die daadwerkelijk luistert naar jullie wensen en ervaringen? Verkoopcoach Hans Bezemer gaat juist graag aan de slag met uw wensen. Een persoonlijke manier van verkoopcoaching is velen malen effectiever. Daarom biedt Hans Bezemer enkel trainingen op maat. Sales mensen worden getraind om ze scherp te houden en om de salesresultaten te verhogen. Altijd met als oogpunt verbeteringen te realiseren. In mijn training draait het nog steeds op verbeteringen, maar we focussen eerst op de specifieke punten binnen uw organisatie die beter kunnen en de onderdelen die al wel goed gaan. Vanaf daar kunnen we per persoon verder bouwen.

Door iedere individu de aandacht en kennis te geven die het verdiend, vindt er pas echt groei en ontwikkeling plaats.

Over Sales en Coachen

Hans Bezemer heeft zelf veel ervaring met sales trainingen en het viel hem op dat je steeds nieuwe inzichten aangereikt krijgt, maar dat u zelf moet bepalen of die relevant voor u zijn en welke theorieën u gaat implementeren. De meeste sales trainers geven u dus een vrij algemene sales training. Sales en Coachen pakt dit heel anders aan.

Voor de beste resultaten moet je de mens centraal stellen. Dit betekent coachen op de persoon en verkoopcoaching toepassen door naar persoonlijke mogelijkheden te kijken in plaats van in zijn algemeenheid. Daar leert u pas echt iets van. Door mensen bewust te maken van hun eigen kwaliteiten en verbeterpunten gaan we aan de slag en kunt u verder bouwen en succesvol uw verkoop ‘skills’ verbeteren. Sales en Coachen richt zich op persoonlijke effectiviteit in het bereiken van sales resultaat. Als verkoopcoach help ik u de meest passende en bruikbare individuele salestechnieken te vinden wat leidt tot uiterste effectiviteit.

Mijn motivatie en plezier in het verder ontwikkelen van uw business, uit zich in het willen verbinden en faciliteren van mensen en doelen. Het herkennen van kwaliteiten en deze te regisseren in processen.Mijn motto is je eigen kwaliteiten verbinden met succesvolle sales ‘skills’. Omdat ik zelf mijn saleskwaliteiten in mijn salesloopbaan heb verbonden met alle theorie die je in trainingen en overdracht krijgt aangereikt. Als verkoopcoach gebruik ik mijn eigen succes en ‘best-practises’ in de mijn verkoopcoaching.

Bij Sales en Coachen draait alles om maatwerk en een persoonlijke aanpak met als resultaat een gesprek dat echt relevant is en uiteindelijk wat oplevert.

Verkoopcoaching op maat

Bij Sales en Coachen draait alles om maatwerk en een persoonlijke aanpak met als resultaat een gesprek dat echt relevant is en uiteindelijk wat oplevert. Als verkoopcoach sta ik niet achter voorbedachte training, coaching of sturing. Dit zijn projecties van hoe het zou moeten zijn in de ogen een trainingsbureau. Maar iedere organisatie, en helemaal iedere individu, is anders en verdient een persoonlijke en gerichte aanpak. Middels coaching direct op de man af bereik ik samen met u de doelen die u voor ogen heeft. Dit doen we door samen stil te staan bij de eigen persoonlijke ontwikkeling. Door te spiegelen komen we verder.

Ik wil een gratis intake

Heb ik u interesse gewekt en wilt u ontdekken wat persoonlijke verkoopcoaching voor uw organisatie kan doen? U kunt hier een gratis intake aanvragen met mij als uw verkoopcoach. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stel gerust je vraag, ik help u graag verder. U kunt contact met mij opnemen door mij te bellen of door het contactformulier op de website invullen.

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.