Hans Bezemer
Lammert van de Tongelaan 20
1251 NW Laren
035-5338559
06-51928750
Kvk-nummer 67240232
info@salesencoachen.nl

BTW NL166200335B02
Bank: NL07 INGB 0007 415 447

Sales cursus

hansOp zoek naar een doeltreffende sales cursus voor de sales medewerkers binnen uw organisatie? Lees dan snel verder en kom erachter wat de cursus sales van Sales en Coachen voor uw organisatie kan betekenen! Met de sales cursus van Sales en Coachen verhoogt u doeltreffend uw sales productiviteit en winkansen. Kies voor de interactieve cursus van Sales en coachen; co-creatief, goed voorbereid en resultaatgericht!

Daarom kunt u bij mij eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen voor we aan de slag gaan met een op maat gemaakte verkooptechnieken cursus.

Sales cursus bij Sales en Coachen

De sales cursus van Sales en Coachen wordt gegeven door Hans Bezemer. Met zijn stijl van trainen en coachen heeft hij als doel mensen verbinden en bewuster maken van hun eigen kwaliteiten, hoger bewustzijn en persoonlijke effectiviteit in het bereiken van sales resultaat. Met jarenlange ervaringen in het sales vak voor bedrijven als Alcatel, Canon Benelux B.V, KPN en Qwise (Onepoint) beschikt Hans Bezemer over de ervaring en expertise benodigd voor een kwalitatieve cursus sales. Bezemer: ‘Mijn motto is je eigen kwaliteiten verbinden met succesvolle sales ‘skills’. Omdat ik zelf mijn saleskwaliteiten in mijn salesloopbaan heb verbonden met alle theorie die je in trainingen en overdracht krijgt aangereikt. Mijn eigen succes en ‘best-practises’ gebruik ik in de begeleiding van Sales.’

Voordelen van een cursus sales

Wanneer u investeert in een sales cursus wilt u hier uiteraard het maximale rendement uithalen. Tijdens een gratis intake nemen wij samen met u een kijkje in uw organisatie. Op basis hiervan stellen wij een rendement vast. Na het vaststellen van de doelen, wordt er een plan van opgesteld. Dit plan van aanpak voor de cursus sales zal bestaan uit verschillende fases. Na elke fase vind er een evaluatie plaats om te kijken of de doelen zijn behaald en of een volgende fase wenselijk is.

Wanneer u kiest voor een cursus sales van Sales en Coachen kunt u verwachten dat de getrainde en gecoachte sales leert;

  • Nieuwe aangereikte persoonlijke en krachtige ‘skills’ op een plezierige manier te implementeren in het dagelijkse werk;
  • Persoonlijke kwaliteiten en USP’s in te zetten;
  • Van tekortkomingen verbeterpunten maken;
  • De ‘hitrate’ in salesresultaten te verhogen;

Met de sales cursus van Sales en Coachen verhoogt u doeltreffend uw sales productiviteit en winkansen. Kies voor de interactieve cursus van Sales en coachen; co-creatief, goed voorbereid en resultaatgericht!

Wilt u zich aanmelden voor een sales cursus?

Wilt u graag uw personeel voorzien van extra kennis en uw sales productiviteit aanzienlijk verhogen? Meldt u dan aan voor de sales cursus van Sales en Coachen. Maak gebruik van onze gratis intake om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en wat voor uw organisatie het maximale rendement is. Heeft u nog vragen over de cursus sales? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.