Hans Bezemer
Lammert van de Tongelaan 20
1251 NW Laren
035-5338559
06-51928750
Kvk-nummer 67240232
info@salesencoachen.nl

BTW NL166200335B02
Bank: NL07 INGB 0007 415 447

Verkoop training

hansSales mensen worden getraind om ze scherp te houden en om de salesresultaten te verhogen. Altijd met als oogpunt verbeteringen te realiseren. Maar is het u ook opgevallen dat de gemiddelde verkooptraining die u heeft bijgewoond een enorme overload aan verkooptechnieken bevat die u zichzelf eigen kunt maken of niet? En dat u dit meestal toch niet doet, omdat u uw eigen salesaanpak al ontwikkeld heeft? Met als gevolg dat de dure verkooptraining van de desbetreffende sales trainer niet bepaald zijn vruchten afwerpt. Dan is het tijd om te kiezen voor een sales training met coachen op de persoon. Dit betekent persoonlijke coaching en training in verkoop door een ervaren verkooptrainer. Er wordt echt gekeken naar uw mogelijkheden in plaats van een training in verkoop in zijn algemeenheid te bieden.

Daar leert u pas echt iets van!

Over Sales en Coachen

Hans Bezemer heeft zelf veel ervaring met sales trainingen en het viel hem op dat je steeds nieuwe inzichten aangereikt krijgt, maar dat u zelf moet bepalen of die relevant voor u zijn en welke theorieën u gaat implementeren. De meeste sales trainers geven u dus een vrij algemene sales training die niet aansluit op uw persoonlijke behoeften rondom training in verkoop. Sales en Coachen pakt dit heel anders aan.

Voor de beste resultaten moet de mens centraal staan.Mijn stijl van trainen en coachen is dat ik mensen wil verbinden en bewuster wil maken van hun eigen kwaliteiten, hoger bewustzijn en persoonlijke effectiviteit in het bereiken van sales resultaat.Ik ben een meester in het verbinden van succesvolle verkoop ‘skills’, welke passen en bruikbaar zijn om een individuele sales naar uiterste effectiviteit te loodsen.Mijn motivatie en plezier in het verder ontwikkelen van uw business, uit zich in het willen verbinden en faciliteren van mensen en doelen. Het herkennen van kwaliteiten en deze te regisseren in processen.

Als sales trainer gebruik ik mijn eigen succes en ‘best-practises’ in de begeleiding van sales.

Mijn persoonlijke verkoop training

Een verkoop training van Sales en Coachen is veel meer gericht op coaching in plaats van op training. De verkooptraining is echt persoonlijk en op maat gemaakt. Dit kan mede doordat ik geloof in goed inventariseren in hoe het er nu voor staat, kijken naar het huidige niveau van de sales en daarna terugkoppelingen voor verbeteringen toepassen. Coaching op de persoon op individueel vlak is het meest effectief. Daarnaast wordt er ook wel gecoachedop organisatie niveau/ bedrijfsniveau en teamniveau.

Vraag hier om een gratis intake

Ik stel graag samen met u vragen over uw organisatie om na te gaan waar ruimte voor verbetering is op organisatie niveau en op persoonlijk vlak. Door op een persoonlijke manier te coachen in plaats van te trainen, komt u pas echt verder. Heeft u interesse in een persoonlijke verkooptraining om de sales te verbeteren? Dan kunt u hier een gratis intake aanvragen. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen. U kunt mij telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen.

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.