Hans Bezemer
Lammert van de Tongelaan 20
1251 NW Laren
035-5338559
06-51928750
Kvk-nummer 67240232
info@salesencoachen.nl

BTW NL166200335B02
Bank: NL07 INGB 0007 415 447

Verkoopcursus

hansInvesteren in een verkoopcursus of sales coaching is pas zinvol als uw investering vele, vele malen wordt terugbetaald. Daarom is het belangrijk eerst belangeloos met elkaar te investeren welk rendement behaald moet worden. Mijn naam is Hans Bezemer en als verkoopcoachricht ik mij aan het begin van mijn verkoop cursus op wat er al is en vanaf daar gaan we verder bouwen. Zo voorkom ik dat we ons richten op verkooptechnieken en skills die niet voor u van toepassing zijn, wat vaak wel het geval bij de gemiddelde cursus verkoop.

Daarom kunt u bij mij eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen voor we aan de slag gaan met een op maat gemaakte verkoopcursus.

Mijn werkwijze

Na het vaststellen van de doelen, wordt een plan van aanpak opgesteld. Deze aanpak vindt plaats in fasen. Bij elke afgeronde fase wordt geëvalueerd met elkaar of doelen en het verwachte rendement zijn behaald en we besluiten of we met elkaar verder gaan met de volgende fase. De methodiek die ik hanteer is interactief, direct, co-creatief, no-nonsense, voorbereid, humorvol en resultaatgericht. Ik geloof in het versterken van de zwakten van de bestaande kwaliteiten en procedures in uw onderneming. Sommige activiteiten gaan goed, andere activiteiten kunnen beter en scherper. Ik vind het belangrijk dat er overeenstemming is met werknemers en management in de gestelde trainingsdoelen.Ik waak ervoor dat het een korte energie ‘boost’ teweegbrengt. Ik richt mij op beklijving van vooraf gestelde trainingsdoelen.

De getrainde en gecoachte sales leert:

  • Nieuwe aangereikte persoonlijke en krachtige ‘skills’ op een plezierige manier te implementeren in het dagelijkse werk;
  • Persoonlijke kwaliteiten en USP’s in te zetten;
  • Van tekortkomingen, verbeterpunten te maken;
  • De ‘hitrate’ in salesresultaten te verhogen

Investeren in een verkoopcursus of sales coaching is pas zinvol als uw investering vele, vele malen wordt terugbetaald.

Waarom kiezen voor Sales en Coachen?

Een cursus verkoop van Sales en Coachen is veel meer gericht op coaching in plaats van op training. De gemiddelde verkoop cursus bestaat vaak uit punten om verbeteringen te realiseren, maar Sales en Coachen gaat echt verder. Het is echt persoonlijk en op maat gemaakt. Dit kan mede doordat ik geloof in goed inventariseren in hoe het er nu voor staat, kijken naar het huidige niveau van de sales en daarna terugkoppelingen van verbeteringen toepassen. Coaching op de persoon op individueel vlak is het meest effectief. Daarnaast wordt er ook wel gecoached op organisatie niveau/ bedrijfsniveau, teamniveau of persoonlijk niveau dus.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een persoonlijke verkoopcursus van Sales en Coachen?Dan kunt u contact met mij opnemen. U kunt direct een gratis intake aanvragen en we gaan zo snel mogelijk aan de slag. Als u meer informatie wilt of met vragen zit, stel dan gerust uw vraag. Ik help u graag verder. Door persoonlijke coaching in mijn cursus verkoop kan er meer rendement worden behaald en ik zorg daar graag samen met u voor!

hansIk zoek de vraag achter de vraag

Waar geloof ik in? Welke vragen vind ik belangrijk? Welke vragen zou u zich kunnen stellen?

Checlist Succesvol Afsluiten

Leer alles over succesvol afsluiten.

7 Strategieën om Beter te Verkopen

Kijk met een andere blik naar uw organisatie en vergroot uw winkansen.